"Sport bij ons en wij planten een boom voor jou! Samen met jou willen we een succesverhaal schrijven."

Oprichters | Nigel en Kevin

Samen fit!

Wie zijn Nigel en Kevin?
Nigel en Kevin zijn twee jonge en enthousiaste sportmannen en ondernemers die zichzelf hebben omgetoverd van personal trainers tot succesvolle ondernemers in de sportbranche. Het verhaal van FitHaus begint klein in een "gepimpte" garagebox in Edegem, waar Nigel als personal trainer begon. Tijdens een studieavond voor een sportopleiding kwamen ze op het idee om uit te breiden.

Eerste Stap naar Succes: Wilrijk op het Edenplein.

De eerste locatie in Wilrijk op het Edenplein was het begin van iets groots. FitHaus staat bekend om het bieden van een unieke ervaring waarbij de focus ligt op het fit voelen op fysiek en mentaal vlak.

Uitbreiding naar Brasschaat en Antwerpen.

Door de grote vraag naar persoonlijke begeleiding in het noorden van Antwerpen, was de uitbreiding naar Brasschaat snel een feit.
Onze derde locatie bevindt zich in hartje Antwerpen, op de Eilandje. Ons team is momenteel uitgegroeid tot een 20-tal coaches met allen verschillende expertise, waaronder kinesisten, diëtisten, ergotherapeuten en performance coaches. Hierdoor kunnen we steeds onze begeleiding op maat van de klant aanpassen.

De toekomst van FitHaus.

FitHaus blijft zich ontwikkelen en uitbreiden om aan de vraag van onze klanten te blijven voldoen. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het bereiken van hun fitnessdoelen, zowel op fysiek als mentaal vlak. We blijven innoveren en onze diensten verbeteren om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.
Hier kan je al een kijkje nemen bij ons in FitHaus Wilrijk