Deborah: Coach in Wilrijk

Over mij

Van jongs af aan had ik een sterke voorliefde voor voeding en sport. Vanuit deze interesse heb ik voor de bachelor voedings-en dieetkunde gekozen om zo mijn droom als diëtiste achterna te gaan. Vanwege mijne sportieve levensstijl wou ik me nadien nog verdiepen in de sportvoeding en deze kennis ben ik gaan opdoen via de postgraduaat sportdiëtetiek te Amsterdam.

Voor mij een ideale combinatie, in hoofdberoep aan de slag als diëtiste in het ziekenhuis en in bijberoep mijn vrienden en kennissen dieet- en sportadvies geven.


Zelf heb ik 6 jaar geleden ook de loopkriebels te pakken gekregen. Wekelijks genoot ik van mijn vele kilometers, bij voorkeur in de natuur, tot de dag dat ik te kampen kreeg met de bekende “loopblessures”. Dit was voor mij het begin om me te verdiepen in de fitness en krachttraining. Ik ben de cursus physical trainer gaan volgen en ben nadien ook zelf aan de slag gegaan met een personal trainer. Vanuit eigen ervaring heb ik gemerkt dat dit noodzakelijk is om blessurevrij te kunnen sporten. De combinatie tussen krachttraining en cardio is een must voor iedereen ! Alsook de wekelijks peptalk en sturing die je krijgt van je coach, zou ik voor geen geld van de wereld meer kunnen missen. Een persoon die jou af en toe tot het uiterste drijft en je nadien de endorfines doorheen heel je lichaam voelt stromen, zalig gevoel!


Kortom, waarvoor kan je bij mij terecht ?

Wil jij graag jouw huidige levensstijl aanpassen, je algemene conditie verbeteren, terug met energie opstaan en/of jezelf met liefde in de spiegel kunnen aankijken? Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Op basis van jouw niveau en doelen ga ik samen met jou aan de slag. Een gevarieerde en duurzame balans tussen sport en lekker eten daar werk ik samen met jou graag naartoe.


“Love yourself enough to live a healthy lifestyle.”

diploma’s, opleidingen en workshops:

-Physical trainer aan de Physical Coach Academy Brussel
-Postgraduaat Sportdiëtetiek Amsterdam
-Bachelor Voedings- en dieetkunde Antwerpen