qr-code
Scan deze QR code voor de live oefening op ons YouTube kanaal.

Bedrijfsbootcamp

Willen jullie als bedrijf elke week aan teambuilding doen én terwijl fitter worden, dan is de bedrijfsbootcamp de ideale mogelijkheid om hier aan te werken. Willen jullie onder de middag sporten, tijdens- of na de werkuren? De keuze is aan jullie. Wij zorgen steeds voor een enthousiaste coach!


Teambuilding

Teambuilding met bootcamp en sport als basis is een ideale manier om samen te werken, plezier te hebben en jezelf te verbeteren. Bootcamp is een leuke en uitdagende manier om met een team samen te werken, met veel verschillende oefeningen en activiteiten die gericht zijn op het versterken van het team. Sport is ook een geweldige manier om te leren samenwerken, deel te nemen aan competitieve activiteiten en samen te strijden voor het winnen van spelletjes. Door middel van bootcamp en sport kunnen teams hun eigen fitnessniveau verbeteren, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en sterker worden. Door samen te werken en plezier te hebben, kunnen teams hun teamgeest versterken en hun prestaties verbeteren, wat de kans op succes vergroot.

Start-to-move voor een gezonde rug

Rugklachten? Nekklachten? Dit zijn veel voorkomende kwaaltjes die gelinkt zijn aan bureaujobs. Wij hebben een team experts ter beschikking die jullie op locatie gaan begeleiden gedurende een volledige maand (4 sessies) doorheen dit traject. Tijdens dit traject krijgt elk van de deelnemers de nodige tools en oefeningen ter beschikking om dit na afloop van het traject zelfstandig verder te kunnen zetten.qr-code
Scan deze QR code voor de live oefening op ons YouTube kanaal.

Testimonials

Onze wekelijkse bootcamps van FITHAUS staan garant voor een uurtje stevig afzien met de nodige voldoening nadien. Intensieve, maar leuke en uitdagende lessen met veel afwisseling. Met de collega’s sporten is altijd ‘dikke fun’!
- AS Adventure
De sportlessen waren zeer waardevol voor ons team, aangezien ze niet alleen leuk waren, maar ook een gevarieerde en effectieve manier boden om onze fysieke conditie te verbeteren. De professionele instructeurs zorgden voor een gestructureerd en motiverend programma dat onze medewerkers heeft geholpen om gezonder en energieker te worden
- Clear Experts