Zlatan: Coach in Brasschaat

Over mij

Het was altijd sport dat de klok sloeg bij ons thuis. Als jonge en actieve kerel was sporten een uitlaatklep voor mij. Voetballen stond wel steeds op nummer één.

Daardoor zocht ik voor mijn studies een richting die nauw met (top)sporters werkte en zo kwam ik bij kinesitherapie uit. Hoe verder mijn studies vorderden, hoe meer ik besefte dat we eigenlijk al jaren foutieve en achterhaalde methodes gebruiken als het aankomt op gezondheid en sport.

Tijdens mijn stageperiodes als kinesitherapeut in China en bij verschillende profclubs heb ik gezien hoe het kleinste detail een verschil kan maken. Niet alleen hoe je er uit ziet of beweegt, maar vooral in hoe je je voelt! Hier heb ik gelukkig dan ook mijn werk van kunnen maken. Niet alleen ben ik actief in FitHaus, maar ik ben ook vaste kinesist bij de jeugdwerking van Royal Antwerp Football Club (RAFC Academy) in eerste klasse.

We beseffen nu meer dan ooit dat een gezond lichaam en een gezonde geest essentieel zijn. Vandaar mijn stap in de coaching wereld. Bij FitHaus kan ik samen met mijn collega’s mijn klanten terug goed in hun vel doen voelen en hen doen beseffen dat ze tot veel meer in staat zijn dan ze zelf denken. Wij trachten de beste versie van hen naar boven te brengen!

diploma’s, opleidingen en workshops:

-Bachelor in de kinesitherapie op de Universiteit van Antwerpen
-Master in de kinesitherapie op de Universiteit van Antwerpen
-National Strength and Conditioning Association (NSCA): in opleiding
-EHBO – opleiding: UA
-Taping course: Vrije Universiteit Brussel (VUB)