Elias: Coach in Wilrijk

Over mij

Al voor zolang ik me kan herinneren, kan ik moeilijk zonder sport. Lopen, crossfit en vooral fietsen zijn mijn passie. Deze sporten maakten me mee tot wie ik ben, als persoon en als coach.
Een aantal jaar geleden gaf ik mijn eerste crossfittraining. Die ervaring was voor mij onbeschrijfelijk. Na mijn studie TEW begon ik me dan ook bij te scholen en volgde opleidingen om me te ontwikkelen als personal trainer, sportvoedingsadviseur en mental coach.
Ik wil mensen inspireren en motiveren om voor een gezonder en sterker lichaam te gaan. Aangezien iedereen een andere reden heeft om (meer) te bewegen, ga ik altijd voor een persoonlijke aanpak. Elke individu is uniek. Zo bouwen we samen op naar de doelen die jij voor ogen hebt. Wat die ook mogen zijn.
Even belangrijk als het bereiken van je doelen, is de weg ernaartoe. Een professionele en verantwoorde aanpak vind ik dan ook heel belangrijk. Zo word je zowel mentaal als fysiek sterker.
Bij mij kan je terecht voor gewichtsverlies, krachttraining, functional training, basis gewichtheffen en loop- en fietsspecifieke training.

diploma’s, opleidingen en workshops:

- Personal trainer aan Centrum Voor Afstandsonderwijs
- Functional trainer
- Sportvoedingsadviseur
- Mental coach