Valerie: Coach in Wilrijk

Trainer | Valerie

Over mij

Op school was sport veruit mijn beste vak en tijdens mijn dans- en turnlessen kwam de gedrevenheid en sportdiscipline ook enorm naar voren. Op mijn 14e stelde mijn moeder me voor om de richting Lichamelijke opvoeding & sport te gaan volgen. Dit was duidelijk de beste keuze! Na het afstuderen ging ik verder met de opleiding Bachelor lichamelijke opvoeding. De interesse lag toen heel duidelijk bij de vakken die zich aansloten bij fitness. Later ben ik nog een extra jaartje Fitness- en sportbegeleider gaan volgen. Zo ben ik in 2011 voor het eerst gestart bij Health City als fitnessinstructeur en ben ik al snel kunnen doorgroeien naar groepslesgever en fitnessmanager binnen mijn club. Doorheen de jaren heb ik in verschillende clubs gewerkt en zo enorm veel ervaring kunnen opdoen.
Nu wil ik dit graag verder doorzetten als zelfstandige en mijn klanten helpen met alle kennis en ervaring die ik al heb mogen verzamelen gedurende deze jaren.

Naast fitness ben ik ook professionele danseres en neem ik deel aan internationale wedstrijden bij de crew C-FAM (bekend van Belgium Got Talent). Verder geef ik ook al meer dan 15 jaar danslessen en train ik het liefst competitieteams die ‘super hard knallen’ om podiumplaatsen te veroveren. Als danseres moet ik mijn lichaam zelf ook goed onderhouden om op niveau te blijven presteren in de danscompetitie. Zelf richt ik mij vooral op explosiviteit en werk ik geregeld met intervaltraining.

Waarvoor kan je bij mij terecht?
Ik werk graag met mensen die een doel voor ogen hebben en de kans op slagen verhoogt als we dit traject samen kunnen aangaan. In FitHaus Wilrijk help ik jou om strakker te worden, te vermageren, spieren op te bouwen en algemeen fitter te worden.

diploma’s, opleidingen en workshops:

- PT-Tool
- Ervaringsbewijs fitnesscoach
- Vlaamse Trainersschool B
- LAPT
- Specialisatiejaar Fitness- en sportbegeleider
- Bachelor Lichamelijke opvoeding & sport
- Secundair onderwijs Lichamelijke opvoeding & sport