Laurie: Coach in Wilrijk

Over mij

Sport is een term waarmee ik ben opgegroeid. Tot mijn 12de beoefende ik heel wat verschillende sporten, tot ik mijn talent in hockey ontdekte. Al snel belandde ik bij het eerste team en speelde ik voor het Belgische nationale jeugdteam. Mijn sterkte op het hockeyveld? Mijn loopvermogen. Na enkele mijlpalen bereikt te hebben binnen de hockeywereld, had ik nood aan een nieuwe uitdaging. Drie jaar geleden ben ik dan gestart met duursport en functionele training.
Al vrij snel liep ik 3 marathons, deed 1/4 en 1/2 triatlon en heb ook het doel om een full distance triatlon op mijn sport-CV te zetten.
Tijdens mijn middelbare opleiding ging ik 6 jaar naar een sportschool. Nadien startte ik mijn hogeschoolopleiding aan Karel De Grote en studeerde ik af als Event-en Projectmanager. Daarnaast behaalde ik ook het NASM “Physical trainer” certificaat.
Verder deed ik eerst veel ervaring op door zelf functionele training te nemen bij een personal trainer, online cursussen te volgen, veel te lezen en te blijven bijleren.
Afgestemd op jouw niveau en doelen kan je bij mij terecht voor het verbeteren van je algemene fitheid, functionele training, verstevigen van de lichaamsbouw en afslanken.

A healthy mind is a healthy body.

diploma’s, opleidingen en workshops:

- NASM
- Physical Trainer Academy
- Personal coach aan Sportonderwijs