Arno: Coach in Wilrijk

Trainer | Arno

Over mij

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met sport als belangrijke invulling in mijn leven. Van de voetbalwereld, ben ik overgegaan via krachttraining naar het beoefenen van Crossfit. Tegenwoordig heeft crossfit plaats moeten ruimen voor functionele trainingen, en spendeer ik mijn vrije tijd voornamelijk met watersporten zoals surfen en wakeboarden. Zoals je kan lezen zijn mijn gevolgde opleidingen Revalidatiewetenschappen & ‘NASM Personal Trainer’ een logisch gevolg van mijn levensstijl en interesses. Naarmate mijn interesse in functionele trainingstherapie groeide, besloot ik een bijkomende postgraduaat-opleiding ‘Functional training’ te volgen.

Op basis van de verworven vaardigheden uit deze studies stel ik mijn trainingsschema’s op. Elke klant is uniek en heeft zijn eigen doel + historiek. Dit is de insteek waar ik vanuit ga en op die manier wordt elk trainingsschema opgesteld. Samen gaan we op zoek naar een succeservaring en mijn opdracht is voor mij geslaagd als jij als klant je doel bereikt.

Aangezien ik zelf vele jaren competitiesport gespeeld heb, begeleid ik klanten graag bij het streven naar een betere prestatie op het veld. De (competitie)sporter die zijn/haar prestaties op het veld een boost wil geven, is dan ook meer dan welkom voor een sports-performance training met blessurepreventie als belangrijk onderdeel.

Bij mij kan je terecht voor gewichtsverlies, blessurepreventie, krachttraining, sport performance training & functional training.

diploma’s, opleidingen en workshops:

-Master: Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie
-NASM: Personal Training
-Instituut voor complementaire zorg opleidingen ICZO vzw: 3-daagse opleiding trainingsschema’s maken
-Food for Athletes: Ien Vitse
-Functionele trainingstherapie: Post-graduaat opleiding